avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... imi vreau copilul inapoi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

imi vreau copilul inapoi

buna ziua,nu mi-am mai vazut fetita de un an de zile de cand s-a terminat procesul de divort.acum as vrea sa redeschid un proces pentru custodia ei.este vreo problema ca locuiesc cu prietenul meu cu chirie intr-o garsoniera?mentionez ca acesta a fost singurul motivpentru care nu mi-a fost acordata custodia,desi fostul sot nu lucra si nici macar nu are el locuinta prsonala,ci locuieste cu parintii,fara sa fie angajat declarand ca mama lui e tanara si poate sa il ajute in cresterea fetitei!multumesc si astept raspunsurile d-voastra!
Cel mai recent răspuns: crystina21 , utilizator 22:53, 8 Mai 2012
buna seara doamna avocat gabriela toate aceste lucruri le stiu chiar de la sora lui.cand venea la servici deseori imi spunea ca fetita sta singura in casa si se joaca si dintr-o data incepe sa planga fara sa i se intample absolut nimic sau sa ii zica cineva ceva,sa o certe.ei evita sa vorbeasca despre mine ca nu cumva sa auda ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare Milady09 Milady09 Buna ziua, Este posibil ca printr-un divort la notariat, sa se admita cererea partilor in ceea ce priveste un program de vizitare de tip o saptamana la ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)