avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiica mea a plecat de acasa cum o pot recupera?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiica mea a plecat de acasa cum o pot recupera?

Buna ziua,va solicit ajutorul deoarece fica mea in varsta de 17 ani a decis sa plece de acasa si sa se multe la prietenul ei cu care este impreuna de 1 an,cum o aduc acasa,prin politie?partea buna este ca nuna renuntat la scoala merge zi d zi si are conditii,a plecat de o saptamana,si imi este frica s nu faca cununia civila cu.acest baiat,ce este de facut? Va rog sa imi raspundeti urgent,imi vreau fata inapoi acasa
Stimata doamna chiar daca va inteleg nelinistea , nu pot sa inteleg atitudinea. Conform NCC aprobarea pentru casatoria minorului se ia de la judecatoria de domiciliu.Poate ar fi bine sa va informati din NCC si sa nu va mai panicati. Oricum fiica dumneavoastra va implini 18 ani si probabil ca va astepta pana atunci. Va rog sa aveti incredere in ea mai ales ca ati afirmat ca este descurcareata. Si nu uitati nici o clipa ca este fata dumneavoastra orice ar face , sa o iubiti neconditionat si sa va bucurati de ea. Toate cele bune
ma comport ca o mama ,dar nu pot fi linistita sa o stiu departe de casa....tot incerc pe orce mijloc sa o aduca acasa...chear numai stiu cum sa fac? ultima mea solutie este sa o las sa faca alegerile pe care ea le considera bune!
Este adevarat ca este dureros ptr dvs sa va stiti ca fiica dvs a plecat de acasa. Asa cum au vorbit si ceilalti utilizatori de mai sus,puteti sa aveti o intrevedere cu fiica dvs si sa vorbiti.
Ganditi-va ca chiar daca are 17 ani,curand face 18 ani si odata tot va trebui sa plece de acasa maritundu-se. Si va trebui sa dea si ea piept cu viata,nu poate sa fie tinuta mereu de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea de acasa Sebastian Miroiu Sebastian Miroiu Buna ziua am o relatie de 1 an cu o fata in varsta de 15 ani eu am 16 ani ,Parinti ei nu sunt deacord cu relatia noastra nustiu de ce .Parinti ei o pedepsesc ... (vezi toată discuția)
Plec de acasa la 17 ani Ana-Maria1498 Ana-Maria1498 Buna seara, Asa cum ati mai citit discutii in acest forum despre plecarea minorului de acasa, incep asadar si povestea mea. Am 17 ani jumatate, in luna ... (vezi toată discuția)
Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai in varsta codita-dorin codita-dorin Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o ... (vezi toată discuția)