avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate .

Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ,nul gaseste .Ce este de facut in cazul asta ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:20, 7 Mai 2012
1. TP-ul se declara pierdut la Monitorul Oficial al Romaniei.
2. se obtine o adeverinta de la primarie cum ca originalul s-a eliberat in data de...cetateanului X.
3. se depune o cerere de eliberare a unui duplicat la Prefectura (comisia judeteana de fond funciar), atasand dovada de la Monitorul Oficial, adeverinta de la primarie, copie a actului de identitate a petentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat titlu de proprietate ionascu2011 ionascu2011 care sunt pasii care trebuie facuti pt obtinere duplicat titlu de proprietate (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nadia34mandea nadia34mandea in legatura cu un titlu de proprietate care nu reusesc sa-l obtin in original pt ca e la matusa mea si nu vrea sa mi-l dea ......mama s-a dus si l-a dat ca ... (vezi toată discuția)