ionescu-bebe a scris:
Am fost acum circa 6 luni si , ca de fiecare data " mai cere ceva procurorul". Politistul m-a pus sa declar ca, in cazul in care va trebui, voi plati o expertiza contabila pe lunile in care a vaut loc prejudiciu. Pentru ce trebuie asa ceva, nu stiu, odata ce infractorul si-a recunscut fapta. Acesta a declarat: RECUNOSC CA AM COMPLETAT BILETELE, DAR NU LE-AM SEMNAT EU. In cadrul expertizei grafologice , expertii au constatat ca nu este semnatura mea. Atunci, a cui este???? Consider ca se tergiverseaza dosarul. Care este parerea dumneavoastra? Multumesc.
Cazul este mai complicat decat puteti percepe dvs.
Pentru a se face trimiterea in judecata a unei persoane trebuie sa existe probe certe de vinovatie.
Parchetul probabil ca incearca sa adune cat mai multe probe in acuzare.
Era recomandabil sa va fi angajat avocat mai demult si probabil ca nu ar mai fi trecut atata timp.
Si astazi aveti dreptul de a va angaja avocat pentru a nu risca sa mai treaca cativa ani.
Avocatul care se pricepe la procese penale se poate interesa exact care este problema si sa verifice care este problema concreta.
Este posibil ca avocatul sa aiba mult de lucru si din acest motiv ar fi indicat sa il stimulati suficient pentru a avea timp de cazul dvs.
Pentru inceput dupa parerea mea ar fi suficient sa platiti un avocat pentru a se interesa de anumite aspecte care insa pot fi deosebit de importante in economia procesului.Adica nu este necesar sa ii platiti un onorariu total pana nu va putea stabili exact care este problema si ce are de facut in concret.