avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot recupera onorariul avocatului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot recupera onorariul avocatului?

Cum imi pot recupera onorariul pentru avocat pierdut in urma unui proces castigat de mine?
Cel mai recent răspuns: CMirela , utilizator 15:14, 9 Mai 2012
Deci chitanta efectiva e problema! Mi-a spus ca ma anunta cand putem sa mergem la arhiva sa vedem ca exista acolo. Eu, singura, nu cred ca am dreptul sa ma duc. Oricum, nici nu m-as descurca intr-o arhiva plina cu dosare. Daca inteleg eu bine, in cazul in care se dovedeste ca acea chitanta exista, n-ar fi nicio problema in recuperarea banilor. Si-atunci de ce avocatul e cam sceptic in castigarea acestui proces civil? Iertati-ma daca va stresez cu intrebarile mele.
Va multumesc pentru raspunsurile date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru platita si pierduta de avocat cu tot cu dosar ContSters83715 ContSters83715 undeva acum un an, la inceputul procesului civil de pretentii dupa ce am platit taxa de timbru s-a pierdut dosarul avocatului si taxa nu a fost depusa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Într-un proces civil, desfășurat pe durata a doi ... Vera13 Vera13 Bună ziua, Într-un proces civil, desfășurat pe durata a doi ani de zile ( proces câștigat de mine) , dacă am plătit avocatului la aproape fiecare ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ,pe cale separata ili1 ili1 Buna ziua, In anul 2013 am fost data in judecata ,m-i s-a cerut o suma de bani.O prietena m-i a recomandat un avocat ,din Cluj-Napoca .M-i s-a parut un om de ... (vezi toată discuția)