avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum indrept erorile dintr-o hotarare judecatoreasca?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum indrept erorile dintr-o hotarare judecatoreasca?

buna ziua...am o intrebare:am primit sentinta intr un proces de partaj ,definitiva si irevocabila,in care am descoperit citeva nereguli la calculele facute de instanta....ce pot face pentru a se indrepta aceste greseli?ce cale de atac trebuie urmata?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: floryflori33 , utilizator 13:38, 11 Mai 2012
va multumesc din suflet...o zi buna.
pentru a face aceasta cerere trebuie neaparat sa apelez la serviciile unui avocat,sau exista o cerere tip pe care o completez?
Stimată doamnă,

Cererea o puteți face și dvs., îndreptarea erorilor materiale nefiind o procedură complicată.

Totuși, este necesar să aveți în vedere că prin această îndreptare nu se poate urmări o rejudecare, un recurs deghizat, ci, față de situația expusă, corectarea respectivelor greșeli de calcul.

Cu stimă.
va multumesc frumos...asta si vreau..corectarea greselilor de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala ariciu453 ariciu453 buna ziua, am castigat un proces in stadiu de fond in materie comerciala.cand am primit comunicarea hotararii am observat ca suma era mai mica.am depus in ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta de divort kzsi77 kzsi77 Buna ziua, Am primit sentinta de divort plina cu greseli. Am solicitat corectarera acesteia, am si primit comunicarea privind admiterea cererii de indreptare ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ? Viorel Stancut Viorel Stancut Am obtinut prin hotarare irevocabila un teren intravilan. Expertul judiciar a inscris eronat in raportul de expertiza dimensiunile terenului. Prin urmare, ... (vezi toată discuția)