avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
Fiica mea, a primit de la tatal ei pensie de intretinere, fiind studenta. Acum tatal ei, are inca un copil si este in concediu crestere copil (probabil pe o perioada de 2 ani). Institutia la care lucreaza a suspendat pensia de intretinere pe motiv ca in aceasta situatie, fiica mea nu mai are dreptul sa primeasca pensie. Exista o lege care sa specifice acest lucru ?
Nu inteleg de ce atata timp cat exista o hotarare judecatoreasca nu este aplicata sau nu ni se aduce la cunostinta de institutia respectiva in baza a ce suspenda aceasta pensie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: g.corina , utilizator 09:16, 10 Mai 2012
Va multumesc pentru toate raspunsurile. Vom consulta avocatul care ne-a reprezentat la celelalte procese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie intretinere ContSters311042 ContSters311042 Buna ziua, In cazul in care tatal nu a platit pana acum pensia de intretinere a copilului, s-a strans o suma frumusica, stiu ca se poate executa silit, dar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara CristineO CristineO Buna, Sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara, la care i-a platit pensie alimentara pina cind a fost concediat. Dupa o perioda de vreo 2 luni in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, As dori sa stiu CAILE DE ATAC ,in cazul in care tatal nu plateste pensie alimentara copilului care a fost incredintat,spre ingrijire si ... (vezi toată discuția)