Buna ziua..ma numesc Ana,am un copil de 5 anisori...din pacate nu e cu mine...e cu tatal sau in Ro....eu sint stabilita in It.....custodia o are el...ce sanse am eu sa iau copilul din nou la mine?.
Eu i-am cedat custodia acum 9 luni.dar acum ma ameninta ca nici la telefon nu mi-o va mai da,dar ea plinge mereu dupa mine.
Ati gresit foarte mult cand ati acceptat sa ii fie incredintat copilul tatalui.
Veti avea un proces extrem de greu si foarte costisitor dar puteti castiga.Nu este imposibil sa castigati.
Depinde foarte mult si cum veti reusi sa dovediti in instanta suferinta copilului si daca veti reusi...
Dupa parerea mea ar trebui ascultat de instanta si copilul ceea ce iarasi este teribil de complicat...
Atata timp cit copilul e in grija lui e normal sa plece din tara,lasandu-l in grija altor persoane?...Si nu sta plecat doar 3,4 zile ,e plecat cu lunile.
Singurele cazuri in care mamele isi pot pierde drepturile sunt cazurile de acest gen.
In alte cazuri tatii castiga foarte greu...si pot pierde si daca au avea dreptate...
Vizita minora
UTILIZ
In actiunea de divort avocatul sotiei mele a trecut:
- in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la ... (vezi toată discuția)