avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot beneficia de concediu pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot beneficia de concediu pentru cresterea copilului?

as vrea sa raman insarcinata dar am contract cu 2 ore pe zi per nedeterminata de la 1 nov 2011,m-am danit sa fac un master la stat din toamna sau sa mai dau la o facult de sta pt a putea beneficia de concediu daram implinit in nov 17 2011 26 ani,ce modalitati sunt pt a beneficia de concediu de 2 ani pt copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:22, 14 Mai 2012
va multumesc foarte mult,eu am mai discutat si cu alte persoane care imi spuneau ca la un contract cu 2 ore abia peste 4 ani as fi putut sa intru in concediu de maternitate,ceea ce e foarte descurajant
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
ContSters252015, utilizator
1. Depinde cu ce persoane ati discutat, o persoana competenta in domeniu nu v-ar fi dat un asemenea raspuns.

2. Tineti aproape de Avocatnet.ro si veti primi raspunsurile cele mai competente!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil, studenta miiru92 miiru92 Buna ziua, Sunt studenta la Master zi, bugetat de stat si sunt insarcinata in 10 saptamani, pot primi indemnizatie pentru cresterea copilului in situatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil nykoleta2106 nykoleta2106 Buna ziua, momentan sunt angajata,dar si studenta la zi.as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere copil in cazul in care as ramane fara ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal mamici masterande eualexandra eualexandra Buna ziua! As avea si eu niste nelamuriri. Eu sunt o viitoare mamica (sunt in luna a 6-a de sarcina) si sunt si masteranda la o facultate de stat, in anul I. ... (vezi toată discuția)