avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul

Buna ziua,

Am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Am contractat restaurantul pentru nunta cu aproape un an inainte de eveniment, toate au fost bune si frumoase, dar cu aproape doua luni inainte de nunta am hotarat sa divortez in schimb (avand deja de vreo 3 ani cununia civila, fara a fi fost casatorita religios). Am anuntat restaurantul cu o luna si jumate inainte de data stabilita pentru eveniment(nunta), iar acum ma dau in judecata ca cica trebuie sa le platesc 4000 de Euro pentru ca nu am mai facut nunta(cand am semnat contractul am platit 1000 Euro avans care le-a ramas).
Ce pot face? Trebuie sa le platesc acei bani daca eu nu mai fac nunta?
Este vreo posibilitate sa castige procesul? Dar invers?

Restaurantul nu cumparase nimic, la momentul cand i-am anuntat ca nu se mai face nunta. Meniul nu fusese stabilit inca si nici aranjatul salii sau alte detalii.

Multumesc

Pentru ca nu sunt enumerate acele motive, ramane la aprecierea administratorului daca le va gasi intemeiate. Va trebui probabil sa probati intr-un fel sau altul ceea ce sustineti ca va impiedica sa mai sarbatoriti evenimentul in acea zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract nunta Andreeaivanciu Andreeaivanciu Buna seara, Am o mare rugăminte dacă ma puteți ajuta v-as fi recunoscătoare toată viața. Anul trecut am semnat un contract pentru un eveniment care ... (vezi toată discuția)
Anulare contract eveniment Bianca Sanda Bianca Sanda Buna ziua, Am încheiat un contract in data de 16.09.2021 pentru o cununie care avea sa se țină pe data de 23.10.2021 la salonul X din Bucuresti. Din ... (vezi toată discuția)
contract restaurant pentru nuntă - taxă impusă AMC_Anna AMC_Anna Bună ziua, Înainte de pandemie am semnat un contract cu un restaurant pentru organizarea nunții. În contract era menționat un număr de 120 de persoane ... (vezi toată discuția)