avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plecare in strainatate cu contract pe perioada CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plecare in strainatate cu contract pe perioada CO

Cum as putea proceda sa plec la munca in strainatate pe perioada CO fara a avea intreruoere in cartea de munca. Lucrez ca profesor si as dori pe perioada CO sa plec cu contract de munca pe 2 luni. Cum as putea proceda?????????
Cei care fac contractul ,vor un formular E112 de la CAS.
Cel mai recent răspuns: DanciMonica , utilizator 22:32, 13 Mai 2012
@dancimonica,

Daca cim ul determinat de 2 luni va fi incheiat cu o firma din Germania,pt. a desfasura activitate acolo,atunci veti fi impozitata pt. activitatea desfasurata pe acest contract in conformitate cu prevederile fiscale din Germania.
Pt. functia de baza de la scoala,figurati in concediul de odihna ,nu este nevoie de a solicita concediu fara plata.
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2012
ContSters136493, utilizator
Va multumesc pentru informatiile primite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E301 serrina serrina As vrea sa stiu cum pot obtine adeverinta E 301. Mentionez ca locuiesc acum in Germania si carnetul de munca il am aici cu mine. As vrea sa stiu daca-l pot ... (vezi toată discuția)
Angajare de personal pt santier in italia marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com In ce conditii si ce implicatii fiscale ar avea o firma inreg.in Romania dar care desfasoara activitate in constructii in Italia daca ar angaja pe linga ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)