avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politistul mi-a adresat injurii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politistul mi-a adresat injurii

In urma unui control rutier ,oarecum abuziv,un politist in timp ce se indrepta spre masina lui mi-a adresat injurii.In ce termen pot face plangere impotriva lui ?
Cel mai recent răspuns: cosmin_andreica , utilizator 10:33, 19 Decembrie 2008
iuliana_regina a scris:

Problema este ca nu exista martori care sa poata confirma spusele mele.Oarecum este cuvantul meu contra cuvantului lui.
Am facut si plangere impotriva lui .

...tocmai la asta faceam referire toti trei,cand spuneam ca trebuie sa puteti dovedi fapta politistului si ca nu merge cuvantul dvs impotriva cuvantului sau,totusi se bucura de calitatea de organ al legii,si in fata instantei dumnealui are mai multa ”crezare” decat dvs,in cazul in care prin alte mijloace nu puteti dovedi ca el a incalcat legea...dar,decizia este a dvs...SUCCES!!!
NU este tocmai adevarat ce sustineti deoarece infractiunea de "insulta" a fost reintrodusa alaturi de calomnie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii morale kuky666 kuky666 buna ziua, daca fac o plangere penala impotriva unui agent de politie de la rutiera care m-a umilit pot sa am pretentii materiale morale? (vezi toată discuția)
C a l o m n i a Blasim Blasim Care mai este situatia infractiunii de calomnie ? Pt ca, fara suparare, nu mai am rabdare sa caut pe net raspunsuri. (vezi toată discuția)
Calomnie janos04 janos04 Buna ziua.Copilul meu a fost acuzat pe nedrept de membrii unei formatii,ca a furat un microfon de la locul de munca(el fiind ospatar).A fost anchetat la locul ... (vezi toată discuția)