deschiderea rolului fiscal pentru plata taxelor locale ... adica unde platim taxele trebuie declarat ca eu sunt noul proprietar?
Ele pot rămîne pe numele fostului proprietar indiferent de data dobîndirii dreptului de proprietate, deoarece toate aceste firme sunt entităţi private, legea neimpunînd termene pentru încheierea unor noi contracte.
Andreea, stai putin, adica daca eu sunt firma si primesc factura ca am consumat ceva dar nu vreau sa o inregistrez, platesc si scad din cheltuielile firmei, ce anume patesc? :O Ca nu imi pare ok...
In plus, asta nu-l intereseaza pe noul proprietar, e treaba firmei sa-si rezilieze contractele...
Art. 4 (2) Se solicită operatorului de reţea actualizarea avizului tehnic de racordare prin care s-a aprobat racordarea unui loc de producere sau de consum şi, după caz, înlocuirea sau modificarea instalaţiei de racordare în oricare dintre următoarele situaţii:
b) modificarea unor elemente de natură tehnică sau administrativă ale unui loc de producere sau de consum existent faţă de situaţia pentru care a fost emis avizul tehnic de racordare, fără depăşirea puterii aprobate prin acesta;
Art. 5 (3) Se consideră modificare a unor elemente de natură administrativă, fără depăşirea puterii aprobate prin avizul tehnic de racordare pentru acel loc de producere sau de consum şi fără modificarea unor elemente de natură tehnică, oricare dintre următoarele situaţii:
b) schimbarea titularului locului de producere sau de consum prin preluarea obiectivului de la locul de producere sau de consum respectiv prin cumpărare, moştenire etc.
Art. 9 (3) În cazul modificării unor elemente de natură administrativă, conform prevederilor art. 5 alin. (3), solicitarea actualizării avizului tehnic de racordare se face în termen de maximum 6 luni de la data producerii modificării.
SE fac astfel de controale la firme care nu sunt in acelasi domeniu de activitate? :( Ma cam indoiesc...
~ final discuție ~