Am o mare problema, mi-am dat demisia de la firma unde lucrez si am aflat de la ei ca as avea si un act aditional la contractul de munca (despre care nu imi amintesc sa fi semnat si nici nu am niciun exemplar) cu privire la plecarea din firma mai devreme de 3 ani de la terminarea cursurilor de formare profesionala (eu nu am facut asemenea cursuri) si ca m-ar obliga prin acel act aditional sa le platesc suma de 10.000 RON. Ideea este ca nu am idee ce poate contine acel act aditional si nu stiu de unde sa fac rost de un exemplar pt a vedea exact despre ce este vb... Acest act aditional se inregistreaza si la ITM? As putea afla de la cei de la ITM daca am sau nu act aditional la contract si ce contine el? Va rog daca ma puteti ajuta... Multumesc!
Va multumesc tuturor pt raspunsuri! Mai am o sg intrebare: in cazul in care firma imi va cere acea suma de 10.000 lei la plecarea din firma care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla daca nu le dau banii?
Daca instanta se pronunta in favoarea angajatorului , singurul lucru cel puteti pati este executarea silita a bunurilor dvs mobile si/sau imobile pentru recuperarea prejudiciului in cazul in care nu platiti acea suma.
Inregistrare itm
ginnyy
inteleg ca ITM -ul refuza inregistrarea actelor aditionale la CIM avand ca obiect formarea profesionala a salariatului si avertismentele scrise.
care este ... (vezi toată discuția)