avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatura o profesie care nu are vreo legatura cu ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatura o profesie care nu are vreo legatura cu justitia

cred ca toti cei care am avut o problema de rezolvat in justitie ne-am lovit de modul de lucru al avocatilor : plata anticipata a onorariilor , onorarii exorbitante in disproportie cu obiectele contractelor , nerespectarea confidentialitatii profesionale , lipsa totala de etica , absenteismul in instanta , incompetenta si lipsa elementara bun simt a avocatilor care se prezinta in fata instantei acuzand de obicei capriciile instantei, prelungirea proceselor , cheltuielilor din cauza celor de mai sus si toate astea pe banii si timpul clientului

deschid acest subiect cu speranta ca voi afla cel putin care ar fi pasii legali prin care se pot face propuneri legislative pt limitarea onorariilor si precizarea clara a obligatiilor avocattilor in prezent platesti servicii pe care nu le obtii si in plus daca ajungi la barou pierzi alt timp de asemenea in favoarea avocatului.

ar fi de ajutor un clasament alfabetic al avocatilor din fiecare barou , in care sa-i caracterizam si sa ne spunem povestea vis a vis de "colaborarea " cu respectivii.

in momentul in care o sa fim 100 ...cred ca putem incepe cu nume ...ar fi convingator si deschizatori de drumuri...

multumesc, :) sunt calm si senin.
din punct de vedere statistic topicul se justifica pe deplin. si e in contradictie cu afirmatia ca ar fi un caz singular
Doamna, Eu ( cu procesul pierdut pe nedrept) , incidentul de la Curtea de Apel in care clientul era certat si jignit, lipsa de dezicere fata de partea ascunsa a avocaturii.., cea care a provocat acest topic si raspunsurile.

Reclamatiile se fac la Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, unbr@unbr.ro. Civilizat. Calm. Malpraxisul este o arta a maleficului. indreaptata impotriva intereselor clientului si impotriva demnitatii profesiei de avocat. Nu m-as simti jignit daca as stii ca sunt nevinovat, dar....poate.. e la moda "clientul e de vina".

Cine are obligatie de diligenta ?
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
liliana11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut din cauza lipsei de interes a avocatului! crina_r crina_r Buna, dupa cum spune si titlul, am pierdut o cauza simpla din cauza avocatului :( Pe langa faptul ca a amanat de 5 ori cauza pentru ca avea alte prioritati, ... (vezi toată discuția)
Propuneri de onorarii minimale la avocati CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Sunt curios sa aflu ce onorarii minimale considerati ar fi corect sa fie aplicate. Unii se tem ca acestea vor deveni litera de lege pentru clienti si ... (vezi toată discuția)
Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)