avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz contract de munca....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz contract de munca....

acum 6 luni in urma m-am angajat la o firma pe postul de operator pc.am semnat cim plus act aditional prin care ma angajam sa nu plec 7 ani de la firma etc....la vreo trei luni fara sa fiu intrebat sau sa semnez fisa postului.mia adus un ,,nene''care imi explica de normele psi...asta a durat vreo trei zile a cate 3 4 ore tot in timpul prg meu....in urma cu trei zile mi-am gasit de munca pe un post mai bun.insa problema vin acum....a iesit flacari din patron ca nu-mi da drumul amenintari etc....ce sa fac?...a doua zi ma luat in birou si a spus asa...,,iti semnez demisia daca faci un act de mana prin care te angajezi sa-mi platesti 36 de milioane in 6 luni...pentru formarea profesionala''.....din emotii frica ca altfel nu scap.....am semnat....epet ,,cursul,, a fost facut fara voia mea fara ca eu sa semnez fisa postului niciodata.nu am primit nicio diploma nu am semnat nimic....doar ca a venit ,,nenea'' si vb mai mult singur.ce ma sfatuiti sa fac???am fost la un avocat si a zis sa asteptam sa vedem daca ma da in judecata.....va rooggg ajutati-ma cu un sfat ceva!!1:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 16 Mai 2012
situatia este in felul urmator: eu am decizia de incetare a raporturilor de munca. acea " pregatire profesionala" invocata nu a fost finalizata in nici un fel. nu au existat martori cand eu am completat cu mana mea acel angajament de plata. am cerut o copie a actului pe care l-am scris si a refuzat. in momentul de fata trebuie sa merg sa ridic lichidarea, el inca spera sa isi recupereze plata. eu am martori ca acel om a venit doar cateva zile. intrebarea este daca ma poate da in judecata pe baza acelui act si a unor filmari( pe film poate aparea doar intrarea omului in firma , dar nu si restul birourilor).
Inregistrariile audio-video nu sunt mijloace de proba in litigiile civile .. pe baza actului aditional va poate actiona in instanta .. insa dvs va puteti apara invocand in fata instantei tot ce ne-ati relatat pe acest Forum ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia si actul aditional elnath elnath Buna ziua, Am avut c.i.m. pe 6 luni, acum am semnat act aditional si am trecut pe, perioada nedeterminata. In aceasta perioada de timp s-a realizat un curs ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale legale ? la contractul de munca mariusgrigoriu mariusgrigoriu Ma numesc marius si lucrez de 2 ani intr-o companie aeronautica. am inchiat cu firma urmatoarele contracte : - un contact individual de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Demisie sau desfacerea contractului? mishi mishi firma la care lucrez are 6 puncte de lucru in oras.am fost angajata pe un punct,apoi mutata(dupa 6 luni)pe un alt punct nou de lucru si de aici delegata pe la ... (vezi toată discuția)