avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna ziua!exista vreo lege care in urma partajului stabileste ca sotul care inseala nu primeste nimic??daca da, care sunt dovezile acceptate ca proba care dovedesc infidelitatea acestuia?va multumesc
Cel mai recent răspuns: dj_ane2001 , utilizator 10:21, 18 Mai 2012
Nu cred ca veti beneficia de nicio lege care sa va ajute in sensul dorit de dvs.

Se va face partajul in functie de contributia fiecarui sot la dobandirea bunurilor comune.
Ar fi bine sa va angajati un avocat care se pricepe foarte bine la astfel de procese daca ati avea sanse sa obtineti 80% iar el 20%.Este genul de proces complicat si de detaliu.

Regula este ca fiecare sot primeste jumatate.
se accepta ca si proba in instanta inregistrari cu telefonul mobil in care sotul recunoaste ca ma inseala si multe alte lucruri grave???de exemplu avem un copil impreuna pe care el nu si l-a dorit si in repetate randuri mi-a zis sa fac avort si eu l-am inregistrat cu telefonul, iar acum ca vreau sa divortez ma ameninta ca imi ia copilul si nu o sa-l mai vad niciodata, cu toate ca ar face asta numai sa ma supere pt ca el defapt nu-si doreste neaparat copilul si oricum nici nu l-ar ingriji el, ci amanta lui, asa ca mai corect ar fi sa ramana cu mama care il iubeste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cauzat de infidelitate: ce obligații materiale va avea cel vinovat după desfacerea căsătoriei? Amelia Popescu Amelia Popescu Ce probe trebuie să prezinte sotia in instanța/la notar, pentru a demonstra că soțul este infidel iar, pe cale de consecință, în cazul în care este ... (vezi toată discuția)
Adulterul in actiunea de divort-despagubiri Astera_S Astera_S Pot sa solicit despagubiri intr-o actiune de divort ce are ca motivatie adulterul/infidelitatea :(( ? Cat este cuantumul minim sau maxim pe care as putea sa ... (vezi toată discuția)
Divort Informati Informati Daca sotul afla ca sotia la înșelat cu mai multi barbati si a luat si o suma mare de bani din casa, la proces poate avea castig de cauza sotul? (vezi toată discuția)