avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere denuntare calomnioasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere denuntare calomnioasa

Buna ziua
Va rog frumos daca ma puteti ajuta la o speta:-
in aprilie 2010 a fost depusa impotriva mea o plangere penala pentru distrugere, tulburare de posesie, amenintare, violare de domiciliu, plangere care s-a solutionat cu neinceperea urmarii penale. Se poate acum depune o plangere penala pentru denuntare calomnioasa mai ales ca parchetul nu mi-a comunicat nici o decizie de neinceperea urmarii penale?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:43, 22 Mai 2012
Multumesc mult.
Daca ultima solutie va fi cea de NUP , aveti posibilitatea legala sa formulati plangere penala pentru infractiunea de denuntare calomnioasa impotriva vecinului dvs.
Urmati sfatul profesional al distinsei colege , D-ra Olimpia Ilie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat dia2120 dia2120 lucrez la calea ferata,functie conducere si in urma cu ceva ani am fost rugat de catre un coleg sa las un nepot de al sau sa si depoziteze niste mobila intr un ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios rompell rompell daca in baza unei plingeri penale depuse si se pare ca are rezolutie NUP, pot face un denunt calomnios?pot cere daune? si unde sa ma adresez? cel care a facut ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi pedepsit un reclamagiu perlutina perlutina Am un vecin care imi face tot felul de plangeri penale din 2003. Pentru nici una din ele nu am primit nici un fel de sanctiuni si au fost toate cu rezoluti ... (vezi toată discuția)