Buna ziua! Am fost angajat din data de 05.05.2011 pana in data de 27.02.2012 la o firma de paza si protectie cu sediul in Bucuresti dar are punct de lucru in Targu Mures (intr`un supermarket). Ideea este ca nu mi-am primit fisa fiscala pe 2011,am fost la administratia financiara din tg-mures. Mi-au zis ca nu apare nimic la ei. Ideea este ca din cate stiu eu,daca are 5 sau mai multi angajati intr`un oras unde are punct de lucru firma trebuie sa depuna si la Administratia fiscala din orasul respectiv fisele fiscale. Am nevoie de fisa fiscala pentru un imprumut de la banca si fara ea nu pot beneficia de un imprumut. De fost firma nu pot sa dau sub nici o forma.Daca ma adresez ITM`ului ei pot face ceva sa faca rost de fisa fiscala?Dati-mi va rog niste sfaturi! Multumesc anticipat!
Am facut sesizare online pe site-ul ANAF Bucuresti despre aceasta problema si mi s-a alocat un nr de inregistrare a sesizarii.Sunt curios ce se va rezolva. In caz ca nu se rezolva nimic,pe calea justitiei ce pretentii pot avea?
Am inteles,acu astept sa primesc un raspuns de la Ministerul Finantelor deoarece azi mi s-a forwardat e-mailul catre persoanele competente pentru analiza acestei situatii si sa vedem ce raspuns primesc,iar daca tot nu voi primi un raspuns pozitiv voi merge pe calea justitiei.Ma gandesc ca va trebui sa imi caut un avocat,nu?