avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... marfa cumparata din supermarket pe persoana fizica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

marfa cumparata din supermarket pe persoana fizica

ce se intampla daca cumperi marfa pe persoana fizica dintr-un supermarket?
o cunostinta de-a mea a fost chemata la control pt ca a cumparat marfa pe persoana fizica din supermarket pe perioada 1-01-2011 1-05-2012.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Din pacate cazurile de care vorbiti dvs sunt reale. Dar, stiti cum vine vorba: negustorul neprins...
Fara sa intram in polemica, va dati seama ca finantele foarte usor se prind. Cumpar din Metro sau Selgros o data pe pj, de cinci ori pe pf. Cantitatile sunt egale. Normal ca la evaziune fiscala ma gandesc prima data.
[discutie inoportuna]
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
Alin Popescu, administrator
Deasemeni nu doresc o polemica deoarece consider aceste discutii educative (pt mine) Selgrosu si Metro au garanta confidentialitate pe persoana fizica(verbal) acum ca sa intamplat asta va dati seama ca nimeni nu o sa le mai calce pragu exceptand promotiile cumparate pe pj
ciucur a scris:

Deasemeni nu doresc o polemica deoarece consider aceste discutii educative (pt mine) Selgrosu si Metro au garanta confidentialitate pe persoana fizica(verbal) acum ca sa intamplat asta va dati seama ca nimeni nu o sa le mai calce pragu exceptand promotiile cumparate pe pj

Confidentialitate exista. Insa fata de organele fiscale au obligatia legala sa declare vanzarile. Mai ales daca anumite organe de urmarire penala au facut cerere catre aceste firme sa comunice anumite date. Orice institutie are obligatia respectarii confidentialitatii informatiilor. Dar sunt obligate sa le transmita organelor legale la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ce se intampla la kaufland? lucian.gogioman lucian.gogioman Am o societate si m-au atras preturile de la supermarketul Kaufland, toate bune si frumoase pana acum vreo 3 luni cand am dorit sa cumpar anumite produse ... (vezi toată discuția)
Magazin en gross - am vandut la persoane fizice xpt1 xpt1 Buna. Am un mic magazin en-gross la care am vindut marfa catre firme dar si catre persoane fizice. Incasarea s-a facut cu bon fiscal. Acum am un control de ... (vezi toată discuția)
Control fiscal mona_genes mona_genes Buna ziua ! Am primit o instiintare de la financiar ca sa dau o situatie a unui client pe o anumita perioada. Clientul este PF. Eu , ca depozit en-gross am ... (vezi toată discuția)