avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere ( sunt acuzat ca am spart un geam)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere ( sunt acuzat ca am spart un geam)

Salut am peste drum de mine o casa in constructi si i sa spart geamul iar persoana care are propietatea ma dat la politie cum ca eu iam spart geamul... tin sa spun ca in urma cu 5 luni sa i se sparga geamul eu aveam un pistol pe gaz de airsoft si trageam dupa porumbei dar lam vandut cu mult timp in urma plus ca nu puteam sa sparg geamul cu bile de plastic si era si termopan.. Iar de acuma intr-o saptamana incepe procesul ce pot sa patesc ce sa fac???
Ideal ar fi sa ai un avocat, nu spun nu, dar nu cred ca ai fost trimis inca in judecata din ce spui tu acolo. Ai fost la procuror cumva sa te ancheteze si ai primit o hotarare de incepere a urmaririi penale? Chestiile astea minore de obicei se rezolva la procuror, nici nu mai ajung in instanta
pai nu am ajuns la procuror inca doar am dat o declaratie
pustyu93 a scris:

da dar eu nu am avocat si nici bani sa imi permit banuiesc ca imi trebuie unul

Daca e doar o treaba minora,si anume un geam spart,banuiesc ca nici ei nu si-au angajat un avocat pentru asta. Deci sigur e numai atat?
mai am 2 dosare pentru inselaciune dar leam dat bani inapoi si nu cred ca e vreo problema
Repararea prejudiciului cauzat prin inselaciune nu inlatura raspunderea penala. Asa ca, aveti grija. Daca sunteti trimis in judecata , se aduna , sunt infractiuni concurente si nu va fi chiar roz situatia.

Alte discuții în legătură

Dosar penal in calitate de inculpat costy172 costy172 Ma aflam in timpul serviciului pe tramvai, la patrunderea in intersectie un autoturism m-a depasit pe partea dreapta si a intrat in fata tramvaiului oprind sa ... (vezi toată discuția)
Distrugere masina procuror - incadrare juridica, pedeapsa aplicabila sexyionel2 sexyionel2 Am avut o problema cu un procuror... i-am zgariat masina. + i-am mai spart ba cate un far, ba geamul ... Insa mi-a facut-o , a stat cumva la panda si m-a ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu si distrugere alex889 alex889 Buna ziua In decursul noptii am vazut cum pe proprietatea locuintei unde stau(precizez ca aici locuiesc dar domiciliul din buletin il am in alta ... (vezi toată discuția)