avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri comune

buna ziua , va rog un pic de ajutor
ne-am casatorit , si am strans impreuna o suma de bani npe care am depus-o la banca impreuna pe timpul casniciei.sotia a scos banii si ia luat intrun cont personal folosindu-se de ei .s-a incheiat divortul in 2006. Pot face partaj , adica sa cer jumatate din suma si daca da la ce instanta?.la instanta de domiciliu unde am locuit impreuna cu sotia ? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ambrosieoctavian , utilizator 08:50, 28 Mai 2012
Multumesc de ajutor. Asa este la noi, tot pagubitul are de suferit.Adica dupa ce ca a luat acesti bani fara sa i se cuvina decit o parte din ei, ia folosit cum a vrut ,acum ce ar trebuii sa ai dau si un buchet de flori ca a fost desteapta nui asa?Adica ce se practica in Romania de atatia ani , iuteala de mina si nebagarea in seama.Oare cind se poate face dreptate in romania si pt oameni normali? Notiunea de drept se pare ca nu exista la noi., e ceva abstract.Eu am sa incerc sa-mi recuperez banii chiar daca spuneti ca nu am sanse. multumesc oricum .Eu cu cine am mai vorbit mi-a spus ca actiunea sa o fac la jjudecatoria unde am locuit impreuna ,plus ca tot aici sau petrecut faptele.daca ea a-si schimba domiciliul in continuare ca si pina acum , doar nu am sa umblu mereu dupa ea ca sa- mi fac dreptate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să închid o parte din creditul la un imobil luat în timpul căsătoriei cu bani din vânzarea unui imobil avut anterior. se împarte această sumă la partaj? DerLehrer DerLehrer Buna ziua, Am cateva clarificari referitoare la partaj: Dupa casatorie am achizitionat un imobil la care am platit avans din vanzarea unui apartament ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori turelu turelu Sunt casatorit din anul 2004. Dupa ce s-a nascut copilul in 2005 am vandut apartamentul in care locuiam (ce a apatinut mamei mele si vandut mie prin act ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort maria78na maria78na Am fost casatorita din 2002 pana in 2012 cand am divortat.Pana in anul 2005 am locuit cu chirie,iar in 2005 am cumparat 380 m de pamant pe care se afla si o ... (vezi toată discuția)