avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatia cu stare de raport
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatia cu stare de raport

Buna ziua! Sotul meu a primit o casa donatie de la parinti si notarul a specificat ca parintii recunosc ca mai au alti mostenitori dar ca lasa casa sotului cu stare de raport.
De curand unul dintre frati ridica pretentii si a zis ca dupa decesul socrului vrea mostenire. Poate ataca acest act de donatie?
Va multumesc anticipat,
cu respect
Nicoleta

Cel mai recent răspuns: ciocannico , utilizator 13:42, 26 Mai 2012
Va multumesc din suflet!
O zi frumoasa.
Cu respect,
Nicoleta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donaþia cu scutire de raport passat 88 passat 88 Bună ziua tuturor, Aş dori să aflu următorul lucru: Ce înseamnă exact donaţia cu scutire de raport? Speţă: Am dezbătut succesiunea după tatăl ... (vezi toată discuția)
Acte la apartament neculai88 neculai88 Suntem 3 frati (2 fete + 1 baiat). Parintii traiesc, sunt sanatosi. Parintii au hotarat ca sa faca actele la casa pe numele unuia dintre copii (pe numele ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat in justitie un contract de vanzare-cumparare simao simao Va rog sa ma sprijiniti cu o opinie: Apartamentul in care locuiesc este proprietatea sotiei mele, dobandit inainte de casatorie prin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)