avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare

Lucrez la o firma de constructii pe post de inginer. Pe un santier coordonatorul de proiect mi-a facut raport de disponibilizare in care zice ca lipsesc de pe santier fara sa-l anunt. Absenta mea de pe santier este motivata de faptul ca , tot pentru interesele firmei, eram pe un alt santier. Pot da in judecata firma? Pot cere si daune morale?
Cel mai recent răspuns: costas2828 , utilizator 09:43, 26 Mai 2012
In acest sens, trebuia sa se conteste prevederea din ROF ...
Multumesc de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere salariat pe motiv de neprezentare la locul de munca FSimona FSimona un salariat poate sa fie concediat daca nu s-a prezentat mai multe zile la locul de munca nemotivat? dupa cate zile poate sa fie concediat? (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca Seeel26 Seeel26 Buna ziua ! Am un salariat care dupa ce si-a incasat salariul nu s-a mai prezentat la locul de munca . Pot sa il acționez in instanță ? Si daca da ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara tavitatavita tavitatavita Este adevarat ca nu ma poate concedia pe motiv disciplinar decat daca s-au respectat niste etape? Ei au facut lucrul acesta si m au concediat pe motiv de ... (vezi toată discuția)