avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cum pot intambula o casa construita dupa 2001 fara ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cum pot intambula o casa construita dupa 2001 fara autorizatie?

a-s dori sa aflu daca pot intambula o constructie fara autorizatie.=D>

Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 16:16, 31 Mai 2012
Sau poate aţi uitat când a fost construită , aşa cum spunea un antevorbitor şi m-ai aveţi o şansă conform prevederilor art. 55, al.1 indice1 din legea nr. 7/1996 rep. şi modif.
Imi cer scuze daca tot poate" uita anul constructiei", de ce sa ma declare cladirea la Inspectoratul in constructii unde taxele sunt ff mari, crede-ti ca daca dispunea de bani nu o declara de atunci? Nu vreau sa supar pe nimeni, dar conform L 571/2003, modificata si actualizata, declara si se alege doar cu impozitul de plata, asa taxe peste taxe....#-o, in continuare bafta multa!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare KatalinB KatalinB cum pot obtine autorizatie de demolare pt.o casa care s-a darimat singura prin 2005 fara cadastru si intabulare>casa a fost construita prin 1959-1960 (vezi toată discuția)
Constructie neautorizata galus galus Am construit o cladire,fara autorizatie,in urma cu 2,5ani pe un teren extravilan proprietate personala,imi spuneti si mie,va rog frumos,cum pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Intabulare incerta mihaela_let mihaela_let Buna ziua. Am sa va rog sa ma lamuriti si pe mine in 2 privinte: 1. Am depus actele pt cadastru si intabulare(cadastru facut de un expert cadastral), dar ... (vezi toată discuția)