avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii la firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii la firma de recuperare

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma cateva luni. azi m-au sunat sa-mi spuna ca am de platit un abonament de telefon din anul 2000 . intr-adevar mi-am facut un abonament la telefon si neplatind ultima factura mi-a fost inchis si nu l-am mai achitat. in anul urmator (2001 )eu m-am mutat din oras si bineinteles ca nu stiu daca am primit sau nu instiintari de plata la acea adresa. Ceea ce vreau sa stiu este daca este subscris si daca ma afecteaza faptul ca eu platesc alta datorie la aceasta firma de recuperari. ce se intampla daca nu platesc abonamentul de telefon? multumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
albandra, utilizator
multumesc frumos pt ajutor. o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante ContSters154241 ContSters154241 Cu o mare rugaminte de a primi un raspuns, fac si eu o intrebare: Am avut un abonament la o firma de telefonie mobila pe care l-am intrerupt in perioada de ... (vezi toată discuția)