Buna ziua. Am urmatoarea problema: in 2009 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare si 2 ani perioada de incercare (vatamare corporala din culpa) si la plata onorariului avocatului partii vatamate, precum si la plata cheltuielelor catre spital (restul a platit rca-ul). Anul acesta se termina perioada de incercare si nu am reusit sa strang banii necesari (pana anul trecut am fost student). Intrebarea mea este ce pot face pt. a prelungi perioada in care sa platesc aceste sume (in caz contrar, daca sunt bine informat, partea vatamata/spitalul poate face plangere si eu voi executa pedeapsa). Mentionez ca sunt salariat din ianuarie 2012. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Când efectuaţi plata trebuie să vi se taie chitanţă .Cu victima , luaţi legătura şi stabiliţi modalitatea de plată , îi viraţi într-un cont , sau vă face o chitanţă de mână în care să menţioneze că a primit plata şi ce reprezintă , pe care să o semneze .
Plata despagubiri
VLADMACRON
Buna ziua. Am urmatoarea problema: in urma cu 3 ani am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare si 2 ani de incercare, precum si la plata onorariului ... (vezi toată discuția)