alexchiciu a scris:
acel 5,5% este CASS-ul care era inainte vreme eternul fascinantul si celebrul 6,5%.
adica contributia la asigurarile sociale de sanatate.
erau discutii foarte mari chiar si pe-aici daca acest CASS este platit si de catre avocati sau acel CAA de 10% acopera si CASS. unii il plateau si il sustineau, altii nu.
nu stiu cum o mai fi acum
Buna Alex,
Ma bucur foarte mult ca mai dai un semn! Imi pare nespus de rau de ghinionul pe care l-ai avut ... cateva sutimi... a fost strigator la cer !!! Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat, dar iti doresc tot binele din lume si mult succes in continuare, indiferent ce anume vei intreprinde ! Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa apelezi.
In legatura cu cei 5.5% ziceam ca habar n-am ce reprezinta de vreme ce acei 10% insemnau
TOT contributia la asigurarile sociale. Dar, in sfarsit, muuuulti colegi din bransa au omis;) sa o achite... Unii primesc telefoane de reimprospatare a memoriei dar, in principiu, se achita mai mult de catre cei care isi deschid cabinete individuale si atunci sunt "fortati" de Barou sa indeplineasca toate formalitatile, inclusiv sa depuna acea "cerere celebra" prin care sunt de acord cu suspendarea (
fara a fi anuntati!) in caz de neplata a contributiei.