avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Somatie prin executor judecatoresc pentru eliberare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Somatie prin executor judecatoresc pentru eliberare boxa inchiriata

Buna ziua,
Folosesc de mai multi ani un spatiu din subsolul blocului ca si boxa, avand contract de inchiriere si fiind la zi cu platile. Ma trezesc astazi cu o somatie parafata de un executor judecatoresc, prin care sunt somat ca in termen de 5 zile de la primire, sa eliberez spatiul ocupat, pe motiv ca il ocup abuziv si fara contract.
Somatia se incheie asa: "In cazul in care nu veti da curs prezentei somatii, va aducem la cunostinta ca subscrisa vom face demersurile necesare pentru evacuarea bunurilor dvs.pe cale publica, urmand sa fiti actionat in judecata pentru recuperarea cheltuielilor efectuate cu evacuarea"
Ma intereseaza daca pot face evacuarea, chiar daca o sa le raspund ca am contract si sunt cu platile la zi.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2012
supercurat, utilizator
De cand este in functie, noul presedinte nu m-a contactat in nici un fel, aceasta este prima tentativa de a ma impresiona, dar din pacate pentru ea (pentru ca este o doamna), nu a reusit.
Multumesc pentru sfaturi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comun magi magi Bună ziua, în urmă cu trei luni am încheiat un contract de închiriere a unei boxe, situate la parterul scării blocului unde locuiesc. Contractul este ... (vezi toată discuția)
Evidenta persoanelor care locuiesc intr-un bloc MihaelaGhitescub MihaelaGhitescub Buna ziua, As dori sa aflu un raspuns legat de situatia in care o persoana(sau mai multe) cum este cazul la blocul meu, care are(au)vize de flotant pe un ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari -contract de inchiriere eugen.stanisteanu eugen.stanisteanu O sa incerc pe scurt sa va prezint situatia asociatiei noastre de proprietari. Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari, unde datorita unor neintelegeri am ajuns sa ... (vezi toată discuția)