avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire concediu de maternitate de la 2 ani la 3.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire concediu de maternitate de la 2 ani la 3.

Buna ziua,am si eu o intrebare.Am o fetita nascuta prematur cu scor apgar 1 la nastere ,cu ventricomegalie ,retard de crestere si retard usor neurologic,in septembrie inplineste 2 ani si doresc sa prelungesc concediul de maternitate numai ca nu stiu daca se poate in cazul ei ,daca da care sunt pasi.Va multumesc anticipat.:( Am uitat sa mentionez ca fetita este pe tratament pt retard neurulogic.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
cristymicuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 5 Februarie 2019
Chiar daca, intrucat la data nasterii copilului indeplineati conditiile mentionate in lege pentru a primi indemnizatia pentru CCC.
Buna ziua! Imi cer scuze ca intervin aici.
As avea urmatoarea intrebare: in cazul in care am un certificat de incadrare in grad de handicap valabil pana in data de 03.01.2020 iar copilul va implini 3 ani in data de 25.03.2020, pana la ce data poate acorda angajatorul suspendarea CIM? Eu l-am primit doar pana la data expirarii certificatului insa nu gasesc niciunde in lege sa fie precizat acest lucru, cum ca suspendarea se face pana la data expirarii certificatului ci din contra scrie ca pana la implinirea varstei de 3 ani ai copilului cf. art. 51 (1) lit. a) . M-ati putea lamuri va rog frumos ? Va multumesc anticipat!
@ bakomargit


Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie morenacsakanyi morenacsakanyi copilul meu are doar 10 luni dar este bolnav de tahicardie paroxistica supraventriculara, eu am concediu de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani dar as ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)