Vecinul de deasupra are probleme la baie si ma inunda saptamanal.
Am aplelat la bunavointa vecinului dar nu a dat nici un rezultat
Am incercat si cu asigurarea (apartamentul e cumparat cu credit imobiliar), dar din cauza unei clauze din contract nu am reusit sa fac nimic.
Unde sa ma adresez pentru a rezolva problema
Au incercat si cu "sarpele mare" (banuiesc ca va referiti la acel cablu cu un sfredel la un capat, respectiv o manivela la celalalt capat). Ba mai mult au utilizat si putin Acid Sulfuric pt a incerca dizolvarea dopului.
Amenajari, din cate stiu, au facut cei de la etajul 5 dar asta nu trebuia sa conduca la infundarea tevilor la nivelul lor? Acum 1 an cand am renovat baia la fel mi s-a intamplat si mie caci faiantarul mi-a infundat aceeasi "potcoava" deoarece isi spala ustensilele in cada (inclusiv de adeziv). Dar am gasit intelegere la vecina de la 1 care m-a lasat sa inlocuiesc "potcoava"| infundata prin masca ei.
Da, la acela ma refer, dar am vazut ca exista si unul mai mare, mai puternic, cu care se desfunda coloanele de evacuare din subsoluri.
................
Puteti sa-i faceti plangere penala pentru distrugere din culpa. Pentru asta trebuie sa aveti dovada ca, solicitandu-i colaborarea, a refuzat. Nu vreau sa va trimit pe "campii", ca e usor sa-i zici omului "da-l in judecata", dar pana ajunge sa se termine judecata, mori cu dreptatea-n mana si-ti pica peretii pe tine.
A-i sparge usa, hm!...e cu cantec. Cine-i pazeste casa apoi? Nu cred ca e o solutie care sa nu aiba repercursiuni viitoare asupra linistii si buzunarului Dv. Incercati sa faceti presiuni cu telefonul pe care-l aveti de la ea.
...............................
Banuiesc ca v-a lasat un numar de mobil. Dati-i un SMS in care o informati ca daca nu rezolva problema, sa fie cineva in apartament sa deschida, ii faceti plangere penala. Incercati si asa!
Cred ca acel "sarpe" utilizat pentru coloanele de evacuare din subsoluri este prea mare pt instalatia din apartament dar ii voi intreba pe cei de la Apa-Canal daca ma pot ajuta cu vreunul.
Cu telefoane tot am mai stresat-o, ultima oara inchizandu-mi telefonul in nas. Degeaba-i dau SMS caci e un nr fix din Canada. N-am decat s-o mai sun inca o data, inca o data, s.a.m.d, si asta pe banii mei ... #-o
Am vorbit frumos cu ea, n-am ajuns la vreun rezultat; am vorbit mai "apasat", tot degeaba. Oricum mi s-a parut putin "dusa" d-na, asta prin conversatia avuta cu dansa. Chiar si cei de la Asociatie mi-au spus ca e o persoane "dificila" ... #-o
Asa incat telefoanele mele s-ar putea sa nu o impresioneze cu nimic ... :(
Nu inteleg acest tip de oameni: daca nu stiu sa convietuiasca, sa-si caute dreaq (scuzati-mi limbajul dar ...) un loc numai al lor in sihastrie unde sa nu-ii deranjeze pe altii ori sa nu fie deranjati de altii.