avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecinul de deasupra ma inunda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecinul de deasupra ma inunda

Vecinul de deasupra are probleme la baie si ma inunda saptamanal.
Am aplelat la bunavointa vecinului dar nu a dat nici un rezultat
Am incercat si cu asigurarea (apartamentul e cumparat cu credit imobiliar), dar din cauza unei clauze din contract nu am reusit sa fac nimic.
Unde sa ma adresez pentru a rezolva problema

Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 12:43, 23 Octombrie 2009
Eeehh cum sa nu poata fi inlocuita! Exista destule solutii la aceasta problema pe care cei de la Primaria de care apartineti vi le pot impartasi.
Privitor la adeverinta pentru asigurari trebuie sa mergeti la Presedintele AP pentru semnatura si stampila nu la administrator! Aflati cine e si poate veti gasi mai multa intelegere si intelepciune din partea lui.
Daca nu faceti o sesizare scrisa serviciului din Primarie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul asociației de proprietari refuză să-mi încaseze plata întreținerii. cum se poate rezolva, având în vedere că am încercat și cu o cerere plimbată prin mai multe birouri? DAIO DAIO Administratorul asociatiatiei i-mi poate refuza plata intretinerii apartamentului ? Sunt casatorita in Grecia . In apartamentul meu locuieste mama mea care ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari magnifiq magnifiq Buna seara! Am si eu o problema: Stau la ultimul etaj si din cauza terasei se infiltreaza apa in casa.Domnul administrator o sa faca sedinta cu locatarii sa ... (vezi toată discuția)
Proces civil pierdut de asociatia de locatari simoalin simoalin Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Unul din propritarii unui imobil, da in judecata Asociatia de Locatari din care face parte ca din cauza faptului ca nu a ... (vezi toată discuția)