:offtopic:
Nu vreau sa ne transformam intr-un forum de psihanalisti, dar imi permit sa va contrazic in ceea ce afirmati, @sebastian_27.:) Un adult/matur are o identitate clara, este responsabil pentru satisfacerea nevoilor sale pe masura ce ele apar si/sau se schimba, este complet si realist in asteptarile lui..si stie sa comunice celor din jur cere-i sunt prioritatile, valorile si telurile, ca sa nu creze confuzii si asteptari nerealiste in altii(nu stiu ce si cum ati negociat cu noul angajator, dar daca-mi bat un pic capul, intuiesc :innocent:)...Dvs questionati fiecare lucru si cautati informatia cea mai completa si complexa dar deveniti ineficient si paralizat cand e vorba sa luati decizii.Sau veti lua decizia perfecta dar circumstantele favorabile vor fi disparut de mult.
Erati on line cand am postat mesajul meu anterior, si n-ati reactionat.Ati stat, ati analizat..asa va comportati si-n viata profesionala..cu ezitari, fara spontaneitate..
Imi cer scuze moderatorilor ca am postat iarasi off-topic, e ultima postare pe acest topic.:)
Ok...cum spuneti dumneavoastra,
Nu am reactionat pentru ca eram la lucru si ma concentram la vanzari.
la urma urmei dumneavoastra ma laudati in prima faza si apoi lansati acuze nefondate.
Eu va multumesc, stiu sa accept si critici, pentru un test de "maturitate" cati dintre copii de vasrya de 22 de ani au un tel sa isi achizitoneze un laptop si nu au bani? eu am mers si am lucrat fiind student in USA iar acolo am vazut altceva, am muncit si 18 ore pe zi, imi tremuau mainiile...iar acum un pustan are tableta si masina, si mai ceva,...eu la 18 ani nu am primit un bolid, am primit o bratara de aur placata cu numele parintiilor mei, asa ca stimata doamna, stiu ce inseamna sa muncesti, stiu ce inseamna sa iti doresti un lucru...va repet: nu ma cunoasteti!
Nu sunt meticulos in actiune, dar vreau decat adevarul, AM MUNCIT CINSTIT! si asa o sa fac in continuare spre deosebire de altii care au ce au si au facut ce au facut.
Sincer mai e mult pana departe stimata doamna, pana cand tara acesta se va maturiza si gandii la unison cu mine...dar paradoxal...AM ALES SA STAU AICI...si cu ce ma aleg? sunt dat afara...sunt hartuit...si pe deasupra sunt si imatur...chiar asa?
Multumesc.
P.S.: Adevarul intodeauna iese la suparfata! Fara masti si fara pudoare!
O seara buna...
Sper sa nu imi cenzurati acest mesaj....insa nu suport ideea de acuzatie nefondata si total neadevarata...atata timp cat nu ma cunoaste nimeni de aici, ci doar problema in sine,...vad ca reactia devine mai mult personala
========
Asa este stimate domn.
Multumesc pentru pertineta si claritatea dumneavoastra.
Imi cer scuze daca deranjez pe cineva, nu am o asemenea intentie...consider acest site de mare ajutor si mai ales sfaturile...insa e inadmisbil din punctul meu de vedere cand cineva te critica doar pe anumite considerente...dar ce sa faci asa este in lumea asta...poate chiar acum ma maturizez si vad ca poate locul meu nu este in acesta societate...am umblat in strainatate...si vad ca lumea zambeste si rade...nu e ca aici cand lumea merge la servici crispata si nefericita.
Nu e lapte si miere acolo. dar acolo chiar esti apreciat, vin si cu multe argumente traite de mine si de altii...asta nu inteleg aici...muncesti, esti loial, cinstit, corect si respectos si esti dat afara fara niciun motiv
:offtopic: Interventie moderator
Consider ca este cazul sa punem capat discutiilor care nu au nicio legatura cu subiectul acestui topic ... Asa cum am mai spus, trebuie sa discernem singuri in ce masura raspunsurile primite ne pot ajuta sau nu in solutionarea problemei cu care ne confruntam si pe care am supus-o dezbaterii acestei comunitati.
Multumesc pentru intelegere.