ART. 34
(5) La solicitarea salariatului sau a unui fost salariat, angajatorul este obligat sã elibereze un document care sã ateste activitatea desfãşuratã de acesta, durata activitãţii, salariul, vechimea în muncã, în meserie şi în specialitate.
ART. 260
(1) Constituie contravenţie şi se sancţioneazã astfel urmãtoarele fapte:
b) încãlcarea de cãtre angajator a prevederilor art. 34 alin. (5), cu amendã de la 300 lei la 1.000 lei;
in primul rand ar trebui sa formulati o petitie pe care sa o depuneti conducerii acelei firme, dupa care daca nu veti primi raspuns la aceasta va puteti adresa ITM (pentru procedura prealabila) iar mai apoi instantei de judecata, ...
Ma scuzati ca intru si eu in discutie, sunt si eu in siutuatia de mai sus si ma gandeam ca daci nici prin ITM sau AJOFM nu pot rezolva, dar nici situatia financiara nu-mi permite sa-i dau in judecata atunci ce ma fac? Va multumesc anticipat.
Institutiile abilitate nu pot obliga pe un angajator sa face sau sa nu faca ceva, aceasta competenta o are instanta de judecata ... prin urmare, daca doriti sa actionati in judecata pe fostul angajator va putem spune ca litigiile de munca sunt scutite de plat atxelor judiciare .. dvs veti suporta numai onorariul avocatului daca va angajati o astfel de persoana calificata.