avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz eliberare acte de catre angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz eliberare acte de catre angajator

de 6 luni firma unde am lucrat timp de 9 ani nu imi elibereaza actele pentru somaj dar nici nu ma platesc. Ce pot face? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lilu68 , utilizator 10:42, 13 Iunie 2012
Cea mai buna procedura este trimiterea cererii prin posta cu confirmare de primire .. exista posibilitatea sa vi se spuna ca nu a ajuns cererea la ei , iar email nu constituie inca mijloc de dovada.
Va multumesc Dl Freelis pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit - perioada minima de eliberare claudiuc claudiuc Buna ziua. Din 20.07 m-am angajat la o alta firma (vechime totala 3 ani). Dupa cate luni de la incheierea contractului pot cere o adeverinta de venit? Nu am ... (vezi toată discuția)
Verificare legalitate vasilica123 vasilica123 cum verific daca mai am contract de munca ,daca nu semnez stat de plata?..specific ca sant angajata din 2008 cu contract de munca,dar in urma inapoieri ... (vezi toată discuția)
Dupa demisie nu mi-am primit salariu... merv1 merv1 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: Am fost angajat ca sofer pe comunitate la o firma din Iasi.Dupa 4 luni de activitate am hotarit sa demisionez ... (vezi toată discuția)