avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in pretentii - citatie pentru perimare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in pretentii - citatie pentru perimare

Buna ziua,

Am si eu un caz un pic mai complex si am cat mai repede nevoie de ajutorul dumneavoastra.

Am mostenit un apartament impreuna cu sora mea in ianuarie 2008. Acest apartament a fost in proprietate comuna pana in aprilie 2009 cand in urma unei hotarari definitive si irevocabile a trecut in proprietatea ei, urmand sa ma despagubeasca. Acest lucru nu s-a intamplat astfel ca in urma executarii silite am devenit prorpietara a apartamentului in iulie 2011. Intre timp asociatia de proprietari a deschis un proces de pretentii, in feb. 2011, proces suspendat cf art. 155 C. proc. civ. A trecut astfel un an de la suspendare si acum am primit citatie pentru "pretentii perimare". Am si eu o intrebare:

Daca ma prezint cu actele doveditoare mi le mai primeste instanta? Am hotararea judecatoreasca prin care ap. a trecut in proprietate surorii mele, actul de proprietate de la executor, chiar si o hartie inregistrata la asociatie prin care ceream sa mi se spuna partea mea de datorie de pe vremea cand ap. a fost proprietate comuna, cerere ramasa nesolutionata pana in zilele noastre. sau
Cel mai recent răspuns: Cat Black , utilizator 11:47, 5 Iunie 2012
va multumesc mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

suspendarea cauzei conform art. 155 ind. 1 c.p.c. egkertsou egkertsou Buna ziua . As dori sa stiu care este termenul de valabilitate a suspendarii,respectiv dupa ce perioada se perimeaza cauza. De asemenea in cazul perimarii ... (vezi toată discuția)
Termen tehnic ContSters137496 ContSters137496 Buna ziua , va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu un termen tehnic , specific judecatoresc, si anume : \" a raspunde la exceptia ... (vezi toată discuția)
Exceptia de perimare monica_ka monica_ka Am primit o citatie in vederea discutarii exceptiei de perimare.....ma poate lamuri cineva despre ce e vorba. Multumesc anticipat!!! (vezi toată discuția)