Am si eu un caz un pic mai complex si am cat mai repede nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Am mostenit un apartament impreuna cu sora mea in ianuarie 2008. Acest apartament a fost in proprietate comuna pana in aprilie 2009 cand in urma unei hotarari definitive si irevocabile a trecut in proprietatea ei, urmand sa ma despagubeasca. Acest lucru nu s-a intamplat astfel ca in urma executarii silite am devenit prorpietara a apartamentului in iulie 2011. Intre timp asociatia de proprietari a deschis un proces de pretentii, in feb. 2011, proces suspendat cf art. 155 C. proc. civ. A trecut astfel un an de la suspendare si acum am primit citatie pentru "pretentii perimare". Am si eu o intrebare:
Daca ma prezint cu actele doveditoare mi le mai primeste instanta? Am hotararea judecatoreasca prin care ap. a trecut in proprietate surorii mele, actul de proprietate de la executor, chiar si o hartie inregistrata la asociatie prin care ceream sa mi se spuna partea mea de datorie de pe vremea cand ap. a fost proprietate comuna, cerere ramasa nesolutionata pana in zilele noastre. sau