avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire cu privire la un act sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire cu privire la un act sub semnatura privata


Va rog sa ma lamuriti daca in cadrul unei intelegeri de vanzare -cumparare scrisa intr-un act sub semnatura privata se pot instraina bunuri sau drepturi succesorale ale unei persoane care la momentul intocmirii actului este in viata , nefiind deschisa mostenirea si daca instanta poate lua in calcul un asemenea document .Mentionez ca martor in actul scris de mana este semnat ca martor ,cea care are mostenirea .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 09:22, 8 Iunie 2012
Va multumesc pentru raspuns . E ceea ce imi doreasm sa mi se reconfirme .
Cu toata stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere intre frati cu acordul mamei romex romex Doi frati fac o intelegere sub forma unui imprumut scris sub semnatura privata , prin care se face intelegerea ca daca unui dintre cei doi nu-i returneaza o ... (vezi toată discuția)
Act de imprumut - antecontract de vanzare cumparare. romex romex Va rog sa ma ajutati intr-o speta : - Poate fi combatut un act sub semnatura privata in care , o sora a intocmit un act de imprumut cu o alta sora ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune romex romex As dori sa supun discutiei urmatoarea speta : Dupa decesul parintilor - tata in 1994 , mama in 2011- unul din cei doi copii , pe fondul neintelegerilor de ... (vezi toată discuția)