avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Judecatoarea mi-a spus ca urmeaza sa-l oblige la plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Judecatoarea mi-a spus ca urmeaza sa-l oblige la plata salariilor...Ce inseamna?

L-am dat in judecata pe fostul meu angajator pentru a-mi recupera salariile ce mi le datoreaza...Precizez ca nu am apelat la un avocat.
La prima prezentare a procesului, din partea firmei nu a venit nimeni.Au trimis fax ca cer amanarea procesului pentru a putea sa imi trimita banii.
La a doua prezentare (ce a avut loc dupa o luna), din nou judecatoarea imi aduce la cunostinta ca paratul mai cere un alt termen. Insa dansa imi spune ca refuza aceasta cerere. Nu stiu daca am retinut exact spusele ei, dar a fost ceva de genul: "il vom obliga la plata salariilor".
Intrebarea mea ptr voi este ce urmeaza sa se intample in continuare? Voi primi raspuns din partea tribunalului? Cum il poate obliga la plata drepturilor salariale?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 12 Iunie 2012
Am verificat dosarul meu pe site-ul tribunalului...in dreptul sectiunii SOLUTIE apare "admis actiune" :D. Asadar acum doar astept sa imi ajunga banii????
multumesc
Daca s-a admis actiunea, asteptati sa primiti hotararea judecatoreasca si dupa care o puteti pune in executare ...
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca cristi_s cristi_s buna ziua! azi am aflat ca firma ce-o detin a fost actionata in instanta de catre o fosta angajata pe motiv de neplata a salariului pe o luna. sediul firmei a ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)