L-am dat in judecata pe fostul meu angajator pentru a-mi recupera salariile ce mi le datoreaza...Precizez ca nu am apelat la un avocat.
La prima prezentare a procesului, din partea firmei nu a venit nimeni.Au trimis fax ca cer amanarea procesului pentru a putea sa imi trimita banii.
La a doua prezentare (ce a avut loc dupa o luna), din nou judecatoarea imi aduce la cunostinta ca paratul mai cere un alt termen. Insa dansa imi spune ca refuza aceasta cerere. Nu stiu daca am retinut exact spusele ei, dar a fost ceva de genul: "il vom obliga la plata salariilor".
Intrebarea mea ptr voi este ce urmeaza sa se intample in continuare? Voi primi raspuns din partea tribunalului? Cum il poate obliga la plata drepturilor salariale?
Multumesc!
Am verificat dosarul meu pe site-ul tribunalului...in dreptul sectiunii SOLUTIE apare "admis actiune" :D. Asadar acum doar astept sa imi ajunga banii????
multumesc
Litigii de munca
cristi_s
buna ziua! azi am aflat ca firma ce-o detin a fost actionata in instanta de catre o fosta angajata pe motiv de neplata a salariului pe o luna. sediul firmei a ... (vezi toată discuția)