avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cumparare teren aferent locuintei legea 112
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cumparare teren aferent locuintei legea 112

Buna ziua,
Am cumparat casa cu Legea 112/1995 ,lege care nu mi-a dat posibilitatea sa cumpar si terenul aflat in folosinta casei,teren pentru care platesc chirie si impozit la primarie (in realitate nici nu folosesc toti metrii patrati de teren care sunt trecuti in contractul de chirie).
Intrebarea mea este, daca la momentul actual a aparut vreo modificare la aceasta lege (eventual in noul Cod Fiscal) in ceea ce priveste terenul,il pot cumpara?
Deasemenea,cum pot solicita reprezentantilor Primariei sa vina la fata locului si sa faca masuratorile si departajarea necesara mai ales ca terenul e in administrarea primariei!!
Mentionez ca suntem mai multe familii in acest imobil, fiecare cu terenul aferent, iar una din familii a obtinut titlu de proprietate pe terenul aferent lor in 2009, iar acum ni se spune ca nu mai e posibi!
Astept cu deosebit interes raspunsurile Dvs.
Multumesc


Cel mai recent răspuns: Viviana.stela , utilizator 20:36, 27 Martie 2017
Da mafioți adevărat mincinoși toți de la primarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa si teren danyiuly danyiuly buna ziua. problema mea :un teren concesionat de doi frati care nu se mai inteleg, doua case una in spate la cealalta , cea din fata mai demult construita si ... (vezi toată discuția)
Dubla taxare la stat ! susurinca susurinca As dori sa stiu daca e corect sa plătesc pentru un teren curte a unui imobil în care locuiesc ca proprietar si chirie la Romvial SA si taxa teren în ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)