avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM in timpul concediului de crestere copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM in timpul concediului de crestere copil pana la doi ani

Buna ziua!
Am o problema foarte mare si va rog sa ma ajutati cu parerile dumneavoastra, deoarece domnii de la ITM se contrazic (de la doua filiale ITM) din judet, si nu stiu cum sa procedez corect.
Am lucrat la o societate care se gasea in subordinea primariei din localitate.Aceasta societate a fost inchisa printr-o hotarare emisa de consiliul local din data de 13.08.2010, drept pentru care toate contractele de munca au fost incetate cu acelasi articol (65).
Problema e in felul urmator: am avut o salariata care se afla in acea perioada in concediu de crestere copil, urmand ca acesta perioada sa inceteze pe data de 18.08.2011.Este normal sa i se incheie si ei carnetul de munca din data de 13.08.2010,ca si celelalte contracte daca s-a emis o hotarare de consiliu, sau normal era cu data de 18.08.2011?
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece domnii de la ITM se cam contrazic in pareri.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Stroilescu , utilizator 11:07, 7 Iunie 2012
Multumesc foarte mult pentru raspuns, aici la noi toata lumea e desteapta, toti isi dau cu parerea si la o adica se dau loviti....o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim unei angajate insarcinate ContSters406010 ContSters406010 Buna ziua, Am o situatie mai aparte.Angajata abia a revenit la lucru dupa un concediu de crestere copil, apoi a ramas acum iar insarcinata dar din pacate ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - dizolvare firma Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Cu ce art incetez cim-rile ptr 3 salariati? S-a depus acte ptr radiere firma prin dizolvare.Actul de radiere inca nu a iesit, dat eu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Salariata in concediu maternitate - societate in dizolvare Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata aflata in concediu prenatal. Asociatii doresc dizolvarea voluntara a firmei, ca urmare a faptului ca firma nu mai poate functiona ... (vezi toată discuția)