avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesire minor in afara tarii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesire minor in afara tarii

Buna ziua,
Dupa un divort cu 2 minori,instanta a dispus incredintarea copiilor la ambii parinti,cate unu la fiecare. Hotararea este definitiva si irevocabila.
In acest caz,daca mama doreste sa calatoreasca in strainatate cu copilul incredintat ei,are nevoie de consimtamantul fostului sot ? Exista vreo prevedere legala in acest sens ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 19:55, 8 Iunie 2012
Trebuie pasaport.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu un minor euro3 euro3 Buna ziua Actuala mea sotie are un copil dintr-o casatorie anterioara si vrem sa iesim din tara cu minorul,tinind cont ca are o hotarire judecatoreasca de ... (vezi toată discuția)
Parasire tara de catre minor midaria1 midaria1 buna ziua, am o fetita de 5 ani si o hotarare definitiva si irevocabila prin care imi este incredintata mie scre crestere si educare. daca as vrea sa o scot ... (vezi toată discuția)
Sentinta necesara la iesirea din tara cu copilul trebuie tradusa? rpc rpc Buna ziua, Copilul minor este in custodia mea, prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Pentru a iesi din tara cu copilul am nevoie de ... (vezi toată discuția)