avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prescriptie datoriea unei persoane fizice romane fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prescriptie datoriea unei persoane fizice romane fata de o firma cu sediul in Franta

In cat timp se prescrie o datorie a unei persoane fizice din Romania, care are o datorie la o institutie privata din Franta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2012
ContSters160816, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:40, 11 Iunie 2012
In cazul acesta termenul de prescriptie este de 30 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala hanibal hanibal Salutare, as avea nevoie de una sau mai multe opinii despre cum sa procedez in urmatoarea speta... A este firma romaneasca, B firma austriaca. A ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! litigiu cu o entitate straina din afara comunitatii europene Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am si eu o problema in sensul ca suntem o societate care achizitionam utilajele din Turcia. Pana acum nu am avut probleme dar la ultimul imoprt ni ... (vezi toată discuția)
Condamnari ma poate cineva lamuri ? Daca am o comdamnare definitiva in Franta la 1 an inchisoare din care 6 luni cu suspendare data in 2008 cand se prescrie , cand as ... (vezi toată discuția)