avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna intervenient?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna intervenient?

Intrebarea e in titlu: Ce inseamna intervenient intr-un proces si cine poate avea calitatea asta ?
Multumesc.
Bună seara! FIUL meu a fost implicat intr-un acident rutier din vina sa. S-a încheiat o amiabilă. Acum am primit o înștiințare ca are calitatea de intervient reclamat într-un proces si ca in termen de 30 de zile are obligația de a depune întâmpinarea altfel trece sub sancțiunea decăderii din dreptul de a mai depune probe si de invoca exceptii. Nu inteleg ce trebuie să facă, sa depuna
BIU"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de introducere cerere de interventie in interesul uneia dintre parti geolovelife geolovelife Buna ziua. Am o dilema si anume, care este termenul legal de depunere a interventiei in interesul uneia dintre parti. Este precizat undeva explicit un nr de ... (vezi toată discuția)
Interventia voluntara accesorie law_and_order law_and_order Buna seara! va deranjez cu urmatoarea intrebare: cererea de interventie accesorie este o cerere incidentala, prin urmare ea poate fi si o actiune principala ... (vezi toată discuția)
Cererea de interventie accesorie este incompatibila cu calitatea de martor in acelasi dosar? eusaisapte eusaisapte Cererea de interventie accesorie este incompatibila cu calitatea de martor in acelasi dosar? Conform carei legi va rog daca este? (vezi toată discuția)