avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate formula o plangere penala impotriva amantei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate formula o plangere penala impotriva amantei sotului meu?

se poate face plangere impotriv amantei pt destramarea familiei si ce implica asta si unde se face
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:35, 24 Decembrie 2019
Buna ziua si eu am trecut de curand printro situate asemanatoare ireala dar as dori sa fac ceva legal cat sa il potolesc pe nenorocit deoare ce ma amenintat dupa ce sa satisfacut cu sotiia mea un divort este prea dureros si pentru copil.
~ Conținut șters la cerere ~
Si oricum, incrimina pe sot, nu pe amant..
Impotriva amanntului nu aveti ce face decat plangere pentru amenintari, daca e cazul, depinde de ce natura sunt, daca va inspira teama..
Pt aventura lor si implicit divortul dvs, nu amantul e vinovat, ci sotia dvs.
Sotia poarta toata vina pana la amenintarii aduse la adresa mea.
Adica sotia amantului daca afla eu o sa o patesc impreuna cu sotia mea
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2019
Alomangabriel, utilizator
Nu stiu daca e cazul sa va temeti ca patiti ceva daca afla, dar daca aveti grija ca si sotia lui sa afle, nu va imbunatateste relatia cu sotia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere abandon de familie aiai aiai am formulat (in apr.2012), plangere penala pt.neindeplinirea cu rea-credinta a obligatiei de intretinere fata de minor, din apr.2011 de la data parasirii ... (vezi toată discuția)
Insulta si amenintare- ce se poate face in acest caz? Vladimir03 Vladimir03 Bună seara, Vin cu următoarea problema...mama mea trăiește de o buna perioada de timp un adevărat cosmetice la locul de munca(lucrează intr-un ... (vezi toată discuția)