buna ziua as avea rugamintea sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:daca exista o firma cu un punct de lucru in functionare care este pe numele sotului constituita in timpul casatoriei de ambii la divort se va imparti sau ii va ramane sotului?
astept raspuns urgent ma aflu intr-o situatie limita.va multumesc anticipat
Nu prea se intelege cine este asociat in aceasta societate si ce e cu punctul de lucru, dar oricare ar fi raspunsul in procesul de partaj nu se include aceasta soc com.
Soc com este distincta de persoana sotilor, este o entitate juridica separata.
Raman in discutie doar eventualele beneficii din activitatea acestei firme.
poate nu a fost explicit mesajul,exista un magazin in care au fost investiti banii sotului si al sotiei in parti aproximativ egale insa din anumite motive au ajuns la concluzia ca este mai bine ca firma sa fie doar pe numele sotului.in caz de divort acest magazin se va vinde si se vor imparti bani sau castigurile in urma lui?va multumesc pt raspunsuri si imi cer scuze insa sunt un utilizator nou si nu prea ma descurc.astept raspunsurile dvs
Magazinul nu se va vinde, nefiind proprietatea sotilor ci fiind detinut pe firma.
Sotia va avea un drept de creanta asupra sumei investita in amenajarea acestui imobil, suma pe care va trebui insa o dovedeasca.
Creanta sa va putea fi garantata cu imobilul respectiv. Adica in caz de neplata a sumei datorate stabilite de instanta ca fiind contributia sotiei la amenajarea acestui bun sotia va putea cere executarea silita prin vanzarea acelui bun.
Divort,partaj
anse
Buna ziua
doresc sa intreb daca ma poate ajuta cineva in speta urmatoare:
-sunt casatorit de 1 si jum.In urma casatoriei a rezultat un copil in prezent ... (vezi toată discuția)
Partaj
clematis
va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea problema.Acum doi ani sotia mea a deschis o firma la care este asociat unic .Firma este cu profil produse ... (vezi toată discuția)