Buna ziua
am cerut lamuriri intr-o problema detaliata,dar nu am primit raspuns,probabil a fost cererea prea lunga.
deci,titular contract furnizari servicii..subsemnata.desi,am resedinta in italia inca cu 2 ani in urma acestui contract.
reprezentant legal....subsemnata.iar la semnatura privata,este a concubinului,care ,dealtfel,a si beneficiat de aceste servicii.
dupa 2 ani de chin si stres intr-un proces civil de anulare contract nerecunoscand ca fiind semnatura mea,indicand automat si faptasul,
care nici nu s-a sinchisit sa se prezinte la proces,intr-un final,dosarul s-a inaintat la parchet.
la cercetari,individul a prezenta o procura generala de administrare,conservare si de protejare a dreptului meu,si de reprezentare a intereselor mele,pe care,domnul inspector a interpretat ca ,avea dreptul sa incheie si acest contract,dar dupa cum am spus,dansul a beneficiat de servicii,avand si sediul firmei la mine acasa,un comodat semnat tot de el care nici la ora actuala nu l-am vazut.
in timpul celor 2 ani de proces civil,cu amanari interminabile,acest individ,nu s-a sincisit sa dea curs citatiei,si sa prezinte acea procura,dar nici compania de telecomunicatii nu a venit in intampinare invocand legalitatea contractului,cu acea procura.
acum,va rog sa imi spuneti daca este legal cum s-a interpretat si daca acest contract nu are viciu ascuns,dat fiind ca la reprezentant legal era numele meu ca si la titular,nespecificand nicaieri in contract acea procura.
va multumesc,
cu stima,.....
La ce v-ar folosi o daclaraţie de la o persoană care a avut un astfel de comportament.
Nu mai căutaţi să vă vedeţi cu el. Va încerca să mai profite.
Să vă fie lecţie pentru viitor.
Luaţi partea bună a lucrurilor, în sensul că nu v-a devenit soţ.
Compania de cablu nu a sistat furnizarea serviciilor?
presupun ca imediat i-a sistat serviciile dupa o luna de neplata,in martie 2009,deoarece in august 2009,cand am fost acasa in vacanta,nu exista nimic sa banuiesc ca ar fi avut instalat vreun serviciu telecomunicatii.,deoarece nu existau cabluri prin casa,si ma rugase sa merg sa contractez de la o companie noua din oras,servicii internet,etc,si proasta,am facut asta,si aici m-a lasat datoare,dar fiind constienta de faptul ca eu am semnat in contract,am platit,desi,cum am mai spus,lunar ii trimiteam bani,cate 700 euro,iar daca a mai dat cu un var si a tencuit o camera unde isi avea sediu,ma ameninta sa ii dau 6000 euro.si salariul cat mi-a administrat casa.desi,a stat in casa mea 4 ani,fara sa plateasca chirie,deoarece il consideram ca si viitor sot.iar cei 700 lunar,ce ii trimiteam,a spus ca a cheltuit cu copiii mei,desi una majora,statea la prieten,cealalta,la parintii mei,si le dadea bani doar pt transport la scoala,si bani de pachet,cate 2 lei pe zi,mancare.
va multumesc pt sfaturi,cred ca e bine cum m-ati sfatuit,si eu sunt obosita de aceasta problema.
cu stima...
Cesionare debite
camicr
buna seara.
am mai scris pe acest forum in leg cu un contract pt furnizari internet,telefonie,facut in numele meu,dar semnatura altei persoane.
procesul e pe ... (vezi toată discuția)