Buna ziua.....As dori daca se poate sa ma ajutati cu unele lamuriri,si anume.....
....o colega,a fost angajata incepand cu data de 23.01.2012, s-a semnat un contract de munca intre parti,respectiv angajator si angajat ,insa lipseste de pe acest contract de munca, stampila de la ITM.....tocmai i s-a confirmat (stia,dar avand probleme de sanatate-eminenta de avort ) ca este insarcinata in 8 saptamani...i s-a prescris o reteta cu tratament pentru mentinere,iar cand a mers la farmacie,a aflat ( cu stupoare) ca nu este asigurata...am apelat la experienta dumneavoastra in afla daca este sau nu angajata/ asigurata....mi se pare putin dubios ca nu vad stampila legala cum se zice,deci..
....nu ma pot pronunta ,nestapanind legile ca persoanele abilitate de pe acest forum...
...rog sa nu va suparati,pentru"datul meu cu presupusul" si sa raspundeti cu binevointa, astfel incat sa ii comunic colegei, ce si cum sta treaba.....
Va multumim anticipat pentru viitoarele raspunsuri...
@freeelis...va multumesc pentru raspunsul detaliat....din ceea ce mi-a spus colega,(intreband seful) acesta i-a comunicat ca el isi plateste datotiile la stat si ea ar trebui sa fie asigurata....
in ceea ce priveste dreptul de a beneficia de CCC,mi-ati confirmat ceea ce i-am spus...dupa 12 luni "lucrate",are drept de acel concediu....
O zi buna in continuare!