avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pentru alcool in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pentru alcool in Germania

buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul germaniei pe 10 luni si o amenda de 1600 euro .permisul a fost trimis in ro.itrebarea mea este ce trebue sa fac daca ajunge in ro voi fii sanctionat si acolo?va fi anulat permisul ?
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
miklosfulop, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narcis23 , utilizator 23:22, 7 Aprilie 2024
buna.permisul il scoti din Romania de la politia judetului de unde apartii dar nu dupa 10 luni.tb sa te interesezi pe cate luni ti/a fost suspendat si in Romania dupa legile noastre(cam 3-4 luni) si apoi il reprimesti.problema aia mare este ca nu mai ai voie sa conduci in germania nici dupa alea 10 luni pana ce nu dai un examen-MPU care din cate am auzit e scarbos tare,costa cam 3000 euro cu tot cu pregatirea pe care tb sa o faci si se obtine cam greu.succes
Cetatean roman cu permis obtinut in Romania sa dea examen in Germania?si in ce limba da examenul?Nu va suparati dar mi se pare aproape imposibil sa existe asa reglementare.
din pacate exista.daca domnul de mai sus vrea sa mai conduca vreodata pe teritoriul germaniei este nevoit sa dea acest examen in lb germana care se numeste Medizinisch-Psychologische Untersuchung-pe scurt MPU sau testul idiotului.acest test se da de catre cei care au avut alcoolemia mai mare de 1,60.in cazul domnului de mai sus se pare ca a avut putin ghinion-1,62.toate bune
din pacate da trebe sa trec peste acest MPU pe scurt" idiot test" nu costa 3000 de euro doar daca esti inconstient si vre sa arunci bani pe geam! cam 170 euro costa toata treaba si este in limba germana care nu este o problema pt persoana mea la cerere se poate si in limba materna dar asta presupun ca costa mai mult.
500 costa doar examenul in sine,cererea pt acest mpu 130 plus ca nu il iei fara sa nu faci un curs de dezalcolizare cum ar veni la psihologii lor...sa te pregatesti mai bn zis pt acst mpu cum spun ei.asa ca mai intereseaza/te

Alte discuții în legătură

Permis roman suspendat pe teritoriul italiei adrianapetrei adrianapetrei in data de 21 09 2009 mi-a fost retinut permisul de carabinieri pt 1,70 alcool in aierul expirat Mentionez ca nu mi-au recoltat probe de sange.Dupa o luna am ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere dintr-o alta tara decat romania lung_raluca lung_raluca Buna ziua am si eu o problema: sofer oprit in venetia si amendat cu 1650 de euro si permis retinut pentru 15 zile inclusiv retinerea masinii. Cum se ... (vezi toată discuția)
Permis retinut in italia nedelin nedelin buna ziua. la sfirsitul lunii ianuarie am fost depistat in italia avind inaparatul tahograf o alta cartela si mi s-a retinut permisul de conducere, fara a mi ... (vezi toată discuția)