avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pentru alcool in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pentru alcool in Germania

buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul germaniei pe 10 luni si o amenda de 1600 euro .permisul a fost trimis in ro.itrebarea mea este ce trebue sa fac daca ajunge in ro voi fii sanctionat si acolo?va fi anulat permisul ?
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
miklosfulop, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narcis23 , utilizator 23:22, 7 Aprilie 2024
Ce ai facut?ai dat mpu?sti cumva la ora actuala se mai da acest test?
in cazul in care nu ai bani sa susti acest test ..ce se intampla , nu iti mai primesti niciodata permisul ????????
Salut imi spui te rog dupa cat timp ti.a trimis permisul in romania?
Buna ziua o i trebare am
Mi-a foat retinut permisul pe data de 02/17 in germania pentru alcool timp de 9 luni si cu o amenda de 900€ ,pe care inca nu am platito. Permisul meu expira 04/2018 si inca nu a fost trimis acasa. Cum as putea sa procedez in cazul acesta...Multumesc frumos!!
T,ea afectat in tara chestia asta?

miklosfulop a scris:

asa e in germania nu se intocmeste dosar penal doar daca este vorba de accident cu victime totusi am primit o amenda penala de 1600 euro care ulterior a scazut la jumate :)si o platesc in rate.cat despre suspendare e pe 10 luni de la data ridicari si e numai pe teritoriul germaniei .tot cazul a fost rezolvat in 3 saptamini . atunci dupa 10 luni pot idica permisul de la politia de unde apartin??sau trebe sa dau un examen de redobandire?

Alte discuții în legătură

Permis roman suspendat pe teritoriul italiei adrianapetrei adrianapetrei in data de 21 09 2009 mi-a fost retinut permisul de carabinieri pt 1,70 alcool in aierul expirat Mentionez ca nu mi-au recoltat probe de sange.Dupa o luna am ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere dintr-o alta tara decat romania lung_raluca lung_raluca Buna ziua am si eu o problema: sofer oprit in venetia si amendat cu 1650 de euro si permis retinut pentru 15 zile inclusiv retinerea masinii. Cum se ... (vezi toată discuția)
Permis retinut in italia nedelin nedelin buna ziua. la sfirsitul lunii ianuarie am fost depistat in italia avind inaparatul tahograf o alta cartela si mi s-a retinut permisul de conducere, fara a mi ... (vezi toată discuția)