avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce sa fac daca sunt acuzata de o prietena fara dovezi?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce sa fac daca sunt acuzata de o prietena fara dovezi?

povestea e putin cam lunga,,,sunt maritata am avut o relatie extraconjugala de care sotul meu stie,dar o prietena a postat o poza cu mine si cu respectivul baiat pe facebook,,,nu asta e problema,,,problema e ca sub poza a scris foarte multe acuzatii care nu sunt adevarate,,,cum ca m_am culcat cu un barbat care are vreo 50 de ani ,ca eu ma tavaleam cu altii in pat in timp ce sotul meu era la munca si mai multe de astea,,,a inceput sa vorbeasca cu cumnata mea pe internet si ii zice tot felul de prostii de genul,care nu sunt adevarate si nici nu are dovezi,,,ce as putea face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: stamatestefan , utilizator 13:49, 25 Iunie 2012
Stimata colega!
Incercati sa vedeti luminişul din mijlocul pãdurii, fãrã a vã opri la liziera acesteia.
Poate nu cunoaşteţi de ajuns faptul cã astfel de experienţe sunt traumatizante, mai ales pentru o femeie.
Plângerea penalã, va conduce la o cercetare „pe tãcute” a acestor aspecte, iar personajele vor fi limitate strict la „distribuţia piesei”, totul se va „juca” fãrã spectatori, pe cand, în cazul unei acţiuni civile, care astfel cum aţi recunoscut „dureazã şi costã” - cu explicaţii savante ale temeiurilor de drept care vor putea fi invocate în susţinerea acţiunii - având ca efect, jucatul „rolului” în faţa unei sãli de judecatã pline, unde mai pot fi de faţã şi persoane rãu-voitoare, etc. - ceea ce nu cred cã este o soluţie beneficã pentru autoarea mesajului.
Dincolo de partea strict de interpretare a unei probleme de drept, încercaţi sã „vedeţi” şi latura umanã…
Deci cel mai bine e sa merg la Politie sa depun o plangere nu?cam cat timp ar dura procedurile ca eu mai stau doar trei saptamani in tara,,,
intrebarea e pentru ce sa faci plangere la politie?!... din cunostintele mele (pentru ca am trecut si eu printr-o experienta de aceasta...), la politie te duci doar daca e ceva penal (lovire, amenintare etc)... cei de la politie intervin numai cand atunci cand este vorba de infractiuni electronice, in special carduri... iar cat vine vorba de plangere... puteti incerca sa face-ti una, dar nu veti rezolva nimic, iar la randul ei prietena dumneavoastra poate sa va faca plangere penala pentru denunt calomnios... intrun cuvant doar in civil poate se rezolva ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire, defaimare pe facebook kiko33 kiko33 eu sunt in proces cu o vecina de granatuirea propietatilor. In urma cu 2 zile si a postat o poza cu mine in care am fost etichetat \\" canibalul din odobesti ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o persoana "nebuna" dupa comportamentul afisat aleena79 aleena79 sunt amenintata,urmarita eu si familia mea, insultata, jignita, calomniata, mi-a urmarit copilul si a fost lasata la el in clasa,de o doamna educatoare care ... (vezi toată discuția)
Jignirile de pe facebook, sanctionate sau nu? marius372000 marius372000 in cazul in care pe facebook mi-au fost adresate cuvinte urate sau lucruri neadevarate ce aduc atingere profesiei mele, exista vreun mod de sanctionare ... (vezi toată discuția)